Volgende deel van de Hooked and Locked CAL: de brievenbusjes

Brievenbusjes???

Tja, dat was toch het eerst wat bij me opkwam. Je kent het wel, het gleufje in de deur waar de post doorheen komt. Misschien dat jij er heel iets anders in ziet, maar ik heb het maar hierbij gelaten 🙂 🙂 🙂 . 

Voorzover het naampje. Het is net als vorige week weer een lekker simpel patroontje, dus je hebt geen steekmarkeerders nodig. Volgende week krijgen we weer een patroon met meer telwerk, en dat is ook weer een echt figuratief patroontje. Je kunt hem natuurlijk ook zien op de omslagfoto van de facebook groep voor de HAL CAL, dus nog even 1 weekje geduld daarvoor 🙂 .

Andere plannen

Vandaag zijn de opnames gemaakt van het patroontekening lezen. De tutorials waren al op de website aanwezig (zie hier), maar door omstandigheden kon ik de video niet eerder opnemen. Ik maak de video’s altijd 2 keer: 1 keer in het Nederlands en 1 keer in het Engels. Ze zijn inmiddels door manlief al geëdit, maar ik moet ze nog nakijken en vervolgens op YouTube zetten, met nog wat aanverwante acties. Maar zodra ik ze vrijgeef meld ik dat hier en in de groepen. Volgende video wordt er een eentje over het aanpassen van het patroon. Ook die tutorials staan natuurlijk al op de website (zie hier en hier), maar ook die video’s moesten even wachten. Moet ik trouwens nog even goed over nadenken hoe ik dat een beetje aardig kan brengen…..

De link naar deel 6


<Edit 16 januari 2019: Het patroon is niet langer meer gratis beschikbaar. Je kunt het kopen in mijn Ravelry shop (https://www.ravelry.com/patterns/sources/the-craftsteachers-ravelry-store). Daar vind je ook het patroon van de bonusweek. De foto’s van elke rij (zie voorbeelden op deze pagina) zijn ook beschikbaar in deze shop: https://the-craftsman.zibbet.com/. >


Klik hier om naar deel 6 van de HAL CAL te gaan <verwijderd>. Ik wens jullie weer veel plezier hiermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *