De Hooked and Locked CAL deel 3: de Griekse Meander

Leuk hoe het gaat!

Wat ontzettend leuk om te zien hoe goed het gaat met de vorige 2 delen, de onderrand en de kruisjes. Hier op de website is het niet echt zichtbaar, maar op de facebookgroepen worden veel foto’s getoond (sorry voor degenen die dit volgen zonder facebook). Het is duidelijk dat de opzet voor de meesten even iets is waar je doorheen moet, maar daarna haakt het zo heerlijk weg. En gelukkig zie ik dat vrijwel iedereen dat zo ervaart. Het is voor mij ook ontzettend fijn om te merken dat al het materiaal dat ik heb gemaakt helpt. 

De meander

Vandaag is het tijd voor het volgende deel: de Griekse Meander. Het voelt zo heerlijk passend bij de kleuren die ik zelf heb gekozen, het blauw en wit. Ik ben nooit in Griekenland geweest, dat staat nog op mijn wensenlijstje, maar natuurlijk wel genoeg over gezien. En wie kent Mamma Mia niet 🙂 . Ik heb de meander altijd een leuk patroon gevonden. Het is zo simpel, en toch moet ik elke keer weer goed kijken hoe je dat nu tekent. Het leek me in ieder geval een leuk patroon om op te nemen in de deken. Het wordt nu ietsje meer telwerk, maar goed te onthouden.

Je kunt deel 3 vinden door op de navolgende link te klikken of via het menu onder HAL CAL: klik hier voor deel 3 <verwijderd>.

Was je nog niet eerder begonnen? Dan kan je hier kijken voor de overzichtspagina met alle informatie: klik hier voor de overzichtspagina.

Veel plezier weer met dit deel!


<Edit 16 januari 2019: Het patroon is niet langer meer gratis beschikbaar. Je kunt het kopen in mijn Ravelry shop (https://www.ravelry.com/patterns/sources/the-craftsteachers-ravelry-store). Daar vind je ook het patroon van de bonusweek. De foto’s van elke rij (zie voorbeelden op deze pagina) zijn ook beschikbaar in deze shop: https://the-craftsman.zibbet.com/. >


2 reacties

  1. Mogge Juf!
    Ik ben gek op Griekenland, met name Rhodos. Nog drie toeren van deel 2 en dan mag ik onder het haken van de griekse meander heerlijk wegdromen over mijn geliefde vakantie eiland. Als je ooit de mogelijkheid hebt, gaan! Het is daar heerlijk. Bedankt voor weer een heerlijk patroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *