Volgende deel voor de Hooked and Locked CAL: deel 4, de hartjes

Dit is misschien wel het meest romantische onderdeel van deze deken: de hartjes. Ik weet dat er een aantal zijn die juist door dat onderdeel aangehaakt zijn (oh oh oh, die grappige woordspelingen  😀  😀  😀 ). Het wordt misschien ook wel weer een uitdaging. Niet omdat het moeilijk is, maar gewoon omdat je meer moet tellen en je hoofd erbij moet houden. Maar het is gewoon een ontzettend leuk patroontje om te doen. Kijk vooral ook vaak naar de voorkant als je aan de achterkant bezig bent, want daar zie je een fout gewoon zoveel sneller!

Ik heb bij het patroon extra instructies toegevoegd om je te helpen om op het juiste spoor te blijven bij het tellen. Dus pak die steekmarkeerders alvast. Of hulpdraadjes, ook goed!

Ik wens jullie weer heel veel plezier met dit onderdeel!


<Edit 16 januari 2019: Het patroon is niet langer meer gratis beschikbaar. Je kunt het kopen in mijn Ravelry shop (https://www.ravelry.com/patterns/sources/the-craftsteachers-ravelry-store). Daar vind je ook het patroon van de bonusweek. De foto’s van elke rij (zie voorbeelden op deze pagina) zijn ook beschikbaar in deze shop: https://the-craftsman.zibbet.com/. >


Klik hier om naar de pagina te gaan <verwijderd>.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *