Start van de Hooked and Locked CAL

Het is zover! We gaan van start! Maanden van voorbereiding, van uitproberen, patronen bedenken, tekenen en haken, bedenken hoe ik de video’s wilde gaan opzetten, hoe ik de tutorials voor de website pagina’s wilde gaan doen, foto’s maken, patroonbeschrijvingen maken, vandaag is dan de release van al het werk. Niet dat ik klaar ben, want we hebben nog een aantal weken te gaan, maar het was allemaal ontzettend leuk om te doen. Ja, een tikje nerveus ben ik wel, want de belangstelling is zo overweldigend, en zoveel mensen kijken er naar uit om dit te gaan doen, dat ik er echt nog een beetje beduusd van ben. Maar ik loop echt met een big smile rond 🙂 .

Voordat jullie gaan beginnen wil ik nog even één ding delen: beschouw dit als een cursus! Het zijn niet wat filmpjes en tutorials die je alleen maar laten zien hoe je dit moet haken, het is ook een cursus die je leert om de patroontekeningen te lezen. En ik heb het allemaal zo proberen te maken dat mensen die weinig haakervaring hebben het ook kunnen volgen. Dat is voor mij heel belangrijk: iemand echt iets goed leren. Mijn belangrijkste motivatie!

Ik wens jullie heel veel succes met deze CAL!

Klik hier voor de overzichtspagina 

Klik hier voor de start met het proeflapje

Of kijk in het menu.

 

4 reacties

 1. Spannend om na zoveel voorbereiding te mogen beginnen.

  1. Author

   Ja he? Voor mij ook spannend. Om te zien of iedereen het goed kan volgen, of ik geen fouten heb gemaakt… 🙂

 2. Is het mogelijk om het patroon in een keer te downloaded.
  Het is een prachtige deken.

  1. Author

   Hoi Martha! Het kooppatroon zal 1 bestand worden. Waarschijnlijk komen de foto’s in een apart bestand, maar dat moet ik nog uitdokteren hoe ik dat ga doen. Vooralsnog moet je dus elk patroon nu nog even apart downloaden zolang het nog gratis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *