De HAL CAL bijna klaar: de torentjes en dan de finale

Verlate blog

Hoi allemaal! Vandaag de blog die ik nog had beloofd. Het was even iets minder met de gezondheid deze week, dus heb ik het nieuwe patroon snel eerder gereleased toen ik het niet goed voelde gaan, maar zonder de bijbehorende blog. Sommigen zijn zelfs al klaar met het nieuwe patroon! Maar hier is dan toch nog de blog. En ik ben weer aardig opgeknapt, trouwens! Dank jullie wel voor de lieve beterschapswensen!

De vlinders

Het was leuk om te zien dat jullie de vlinders ook zo leuk vonden. Er was zelfs iemand die met dit patroon en met de zonnetjes een schattig poppenkleedje had gemaakt. Echt leuk om te zien dat de techniek zo goed wordt opgepakt en voor andere dingen wordt gebruikt! Het voelt voor mij echt als ‘mission accomplished’.

Premiere voor mij, mijn eerste betaalpatronen: de kersttafellopers

De tafellopers voor kerst
De tafellopers voor kerst

Wat voor mij ook weer een speciaal moment was, was dat ik voor het eerst een betaalpatroon heb gelanceerd. Eigenlijk 2 tegelijk, en dat kwam door jullie! 🙂 

Ik zag dat mensen de HAL CAL in smallere vorm als tafellopers maakten, en toen bedacht ik dat het wel heel leuk zou zijn om een tafelloper te maken met kerstmotieven. Dat moest dan wel vliegensvlug, want voor je het weet is het kerstmis, en dan is het wel leuk als je het kan neerleggen. Oké, het wordt volgend jaar ook wel weer kerst, maar toch leuk als je nog helemaal in de ‘interwoven crochet mood’ bent.

Je kunt op de pagina hier kijken voor meer informatie en plaatjes, en voor de aanbiedinghttps://www.dehandwerkjuf.nl/nl/premiere-de-patronen-voor-de-kerst-tafellopers-zijn-te-koop-met-aanbieding/.

Plagen met het geheime kerstkadootje

Jullie wisten natuurlijk niet dat ik nog met iets extra’s bezig was, want dat had ik nog even lekker geheim gehouden. Ik vond dat er nog wel wat kon worden gemaakt met de restjes. Ik heb het aangekondigd als een zoektocht op de website, want ik had het stilletjes aan het release schema toegevoegd, en jullie hadden het best wel vlot gevonden 🙂 . Er komt na de deken dus nog een extra week bij. Wat het wordt houd ik weer even geheim 🙂 , maar er is natuurlijk wel weer een hint over het patroon. 

Dit keer de torentjes

Oké, genoeg gekletst. Wie het nog niet had gezien, deze week zijn het de torentjes die zijn gereleased. Ik kreeg dat idee toen ik naar het patroon keek vanwege de serie Frasier. Google maar even op ‘music of frasier series’ bij de plaatjes die je dan krijgt. Dat was mijn associatie erbij, maar ik kan me heel goed voorstellen dat jullie er compleet iets anders bij zien. Ik moest toch ook iets hebben om jullie te laten raden, en dat was nog niet zo gek bleek wel, want er was zowaar iemand die het goed had! Dat had ik echt niet verwacht 🙂 .


<Edit 16 januari 2019: Het patroon is niet langer meer gratis beschikbaar. Je kunt het kopen in mijn Ravelry shop (https://www.ravelry.com/patterns/sources/the-craftsteachers-ravelry-store). Daar vind je ook het patroon van de bonusweek. De foto’s van elke rij (zie voorbeelden op deze pagina) zijn ook beschikbaar in deze shop: https://the-craftsman.zibbet.com/. >


Weer heel veel plezier met dit nieuwe deel als je nog niet bent begonnen: de torentjes <verwijderd>

En dan volgende week de finale!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *