Premiere: de patronen voor de Kerst tafellopers zijn te koop (met aanbieding!)

2 Versies: een lichte en een donkere

Phew, best wel spannend hoor! Echt keihard aan gewerkt om het nog een beetje op tijd klaar te krijgen, maar ze zijn er. De (koop)patronen voor de kerst tafellopers. Er zijn 2 versies van, die weliswaar veel op elkaar lijken, maar net even verschillend zijn. De ene is met een donkere achtergrond, en de andere met een lichte achtergrond. Toen ik met het ontwerp van een van de twee bezig was, en uitprobeerde hoe het eruit zou zien als je licht en donker zou omwisselen, bleek dat het niet echt mooi werd. Dus ik heb twee versies waarbij in beide de patronen van de engeltjes, de kerstboom en de ster mooi uitkomen.

Ik heb een leuke aanbieding voor als je beide patronen wilt kopen, dus kijk verder op de pagina.

En dit zijn ze dan

Table runner light background edited

Table runner dark background edited temp


De kleuren komen op deze foto’s helaas niet tot zijn recht, dat is ietsje beter zichtbaar op de foto aan de start van deze blog. De linker is met een goud en zwart glittergaren gemaakt (Alize Sal Simli), de rechter met zwart en zilver. Het ziet er daardoor heel luxe uit. Ik zal het later nog posten als het me lukt om betere foto’s te maken.

Begeleidende video voor de opzet

Ik heb een video gemaakt die je helpt bij de opzet van deze tafellopers. Als je al bekend bent met de Hooked and Locked CAL, dan heb je de interwoven of locking crochet techniek waarschijnlijk al aardig in de vingers, maar de opzet van deze is weer een beetje anders, dus dan heb je weer even wat hulp. Kijk aan het eind van deze pagina voor de link naar de video

Waar te koop

De patronen zijn te koop op Ravelry.

Je kunt hier naar mijn shop gaan: https://www.ravelry.com/designers/the-craftsteacher.

Het patroon met de donkere variant vind je hier: https://www.ravelry.com/patterns/library/christmas-table-runner-interwoven-crochet-dark.

Het patroon met de lichte variant vind je hier: https://www.ravelry.com/patterns/library/christmas-table-runner-interwoven-crochet-light.

Als je beide patronen aan je winkelwagentje toevoegt krijg je automatisch een korting van 66% op het 2e patroon.

De patronen kun je overigens zowel in het Engels als in het Nederlands downloaden.

Ik hoop dat het jullie nog lukt om ze nog voor de kerst af te krijgen, en anders wordt het volgend jaar vast wel weer kerstmis, dan ben écht op tijd 🙂 . Heel veel plezier ermee!

De bijbehorende video

 

 

5 reacties

 1. Zou ze graag willen bestellen maar ik heb geen PayPal… kan het ook via iDEAL?

  1. Author

   Ik heb zojuist op mijn De Handwerkjuf-pagina op Facebook instructies geplaats hoe je dit kunt doen. Hoop dat je daarmee uit de voeten kunt! Of stuur even een mailtje naar info@dehandwerkjuf als je niet op Facebook zit.

 2. heb je ook wat fototos van de kerstloper, zoals ook bij de deken (CAL) dat maakt het wat duidelijker ipv het filmpje

  groeten van Magda

 3. oh wacht even ik bedoel dusdetail fotoos van de toeren voor de loper, snap je

  1. Author

   Hoi Magda! Het is ondoenlijk om dat voor mijn toekomstige patronen te doen. Ik hoop vooral dat als je de techniek onder de knie hebt, dat de de patroontekeningen en de beschrijvingen afdoende zijn. Het heeft me een ongelooflijke berg werk gekost om dat voor de deken te doen, en ik wilde dat ook doen om jullie door de leercurve heen te helpen, maar hierna zou het zonder de extra foto’s moeten lukken. Ik hoop dat je niet teveel teleurgesteld bent, maar probeer vooral gewoon de beschrijvingen te volgen en gebruik het patroontekeningen als check, dan gaat het vast lukken! Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *