Autootjes? Als je goed kijkt :-) Volgende deel van de Hooked and Locked CAL

Dat lijkt wel op autootjes toch?

Het is met die kleine patroontjes altijd een beetje subjectief, maar mijn eerste gedachte was toch echt autootjes 🙂 . Op een 4-baansweg, in de file. Ik moet dan altijd aan dat gekke liedje van Andre van Duin denken 🙂 . Voor wie dit niet kent: hier is de video. Kan zijn dat het iets is van voor jouw tijd natuurlijk, maar hij blijft leuk 🙂 . Er werd op facebook weer flink geraden, en ook weer vaak goed natuurlijk 🙂 .

Heb je trouwens de achterkant gezien? Die ziet er echt totaal anders uit! En dat is zo ontzettend leuk met deze techniek: dat het zo kan verschillen van de voorkant.

Ehm, iets anders

Er werd op facebook gevraagd of er ook donaties konden worden gedaan. Als dank voor mijn werk voor deze CAL. Nou ben ik best een beetje terughoudend met dat soort dingen, ik wil ook echt niet om geld vragen hiervoor (er gaan nog heus andere dingen komen die tegen betaling te verkrijgen zullen zijn). Maar eerlijk is eerlijk, zo’n website, apparatuur en software om filmpjes te maken, en laten we niet vergeten de bergen garen die ik verstook 🙂  , het is bepaald niet gratis. Nou zal je me echt niet horen klagen hoor, want ik vermaak me hier uitstekend mee 🙂 . Maar een vette bankrekening: wie wil dat nou niet  😛  😛  😛  .

Ik ben een beetje gaan kijken hoe ik dat kon doen, zonder nou direct mijn bankrekening open en bloot op internet te gooien, en ik heb iets gevonden: een ‘doneer’-knop voor gebruik hier op de website pagina’s. Het is in die zin beperkt dat je alleen geld kan doneren via PayPal of via een creditkaart. Je wordt naar de PayPal-website gebracht als je de knop gebruikt , je gaat dus weg van mijn website, dus dat is volledig veilig. Daar wordt ook de mogelijkheid gegeven om voor een donatie via een creditkaart te kiezen.

Ik heb open gelaten hoeveel je wilt/kunt doneren. Ik ben overal even dankbaar voor! Maar nogmaals, het hoeft niet!!!!

Maar nu naar de autootjes


<Edit 16 januari 2019: Het patroon is niet langer meer gratis beschikbaar. Je kunt het kopen in mijn Ravelry shop (https://www.ravelry.com/patterns/sources/the-craftsteachers-ravelry-store). Daar vind je ook het patroon van de bonusweek. De foto’s van elke rij (zie voorbeelden op deze pagina) zijn ook beschikbaar in deze shop: https://the-craftsman.zibbet.com/. >


Hier is weer de link <verwijderd>. Ik wens jullie weer heel veel plezier hiermee. Enne, volgende week komt mijn favoriete patroontje 🙂 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *