Het bonuspatroon van de Hooked and Locked CAL

Vorige week het laatste patroon van de deken

Wat was het weer leuk dat diverse leden al klaar waren en hun foto van de deken hebben laten zien. Of hun tafelloper of sjaal. Ontzettend leuk! Dus deel vooral je foto’s op facebook. Zoals mijn man gisteren zei toen ik door de groep heen keek: ‘vind je het geen vreemd idee dat jouw deken zo bij anderen thuis op de bank of het bed ligt?’. Ja, dat blijft een beetje een vreemd idee voor me, maar ik vind het zo ontzettend leuk. Een eer ook dat mensen het ontwerp leuk vinden. 

Restjes garen

bag with side bandWaarschijnlijk hebben jullie garen over. En dan is het leuk als je daar nog iets mee kan doen. Daarom heb ik als afsluiting nog een extra projectje gemaakt om restjes te gebruiken: een kussenhoes of een tas. Het is een ontwerp waarmee je verschillende kanten uit kan, afhankelijk van wat je wilt en hoeveel garen je over hebt.

Video time, yay!

Er is ook weer een video bij, voor het maken van de band voor de tas, dus kijk die ook even. Ook als je geen tas gaat maken, dan leer je hoe je de onderkant nog net iets anders kunt doen door in de achterste lusjes te werken, en je leert hoe je het eerste stokje van een toer anders kunt doen. 

Nieuwe facebook groep

Ik wil de bestaande facebook groep voor de Hooked and Locked CAL graag voor dat doel gereserveerd houden. Maar er gaan nog meer ontwerpen komen, en nog meer andere dingen, maar ik houd me ook met andere handwerk technieken bezig. Sommige misschien wat minder bekend voor jullie, maar wel heel leuk om te doen. Ik wil dat graag met jullie delen. Ik kan dat natuurlijk alleen op mijn publieke pagina doen, maar ik vind de interactie in de groep ook heel leuk, en zo kunnen jullie delen wat je hebt gemaakt, een plek waar je vragen kunt stellen en anderen kunt helpen. Het is wel een groep die gereserveerd is voor mijn werk en wat jullie er mee maken, dus geen groep waar je al je andere werk kunt delen, maar ik hoop dat dat je niet weerhoudt om toch lid te worden.

Link van de groep: https://www.facebook.com/groups/DeHandwerkjufProjectgroep/. Ben je al lid van de Hooked and Locked CAL groep, dan wordt je lidmaatschap automatisch goedgekeurd.

De Hooked and Locked CAL groep blijft dus gewoon bestaan!

Het patroon van de bonusweek


<Edit 16 januari 2019: Het patroon is niet langer meer gratis beschikbaar. Je kunt het kopen in mijn Ravelry shop (https://www.ravelry.com/patterns/sources/the-craftsteachers-ravelry-store). Daar vind je ook het patroon van de bonusweek. De foto’s van elke rij (zie voorbeelden op deze pagina) zijn ook beschikbaar in deze shop: https://the-craftsman.zibbet.com/. >


Hier is de link:https://www.dehandwerkjuf.nl/nl/haken/hooked-and-locked-cal/hooked-and-locked-cal-bonusweek-kussenhoes-en-tas/ <verwijderd>.  Ik wens jullie weer heel veel plezier ermee!

En tot ziens in de nieuwe groep!

 

Heb je genoten van de HAL CAL en wil je een donatie doen? Kijk dan aan de zijkant van deze pagina (op pc) of beneden (op tablet of mobiel). Je kunt via de knop PayPal of een credit card gebruiken. Stuur een mailtje naar info@dehandwerkjuf of neem contact op via facebook als je geen PayPal en creditcard hebt en toch wilt doneren.

4 reacties

  1. Zou graag het patroon willen in Nederlands kan geen wijs uit de ravely site en heb geen PayPal.

  2. Ik heb de prachtige deken al een poos geleden gehaakt, dank voor dat patroon. Nu wil ik bijpassend het kussen haken, maar ik twijfel. Rij 0 is dat alléén de opzetlossen of is dat de eerste rij gehaakte hokjes? De tekening lezen kan ik niet, dat krijg ik niet voor elkaar helaas….

    1. Author

      Hoi Lidy. Rij 0 is altijd alleen de opzetlossen. Je kan ook de tutorials hier op de website onder het HAL CAL menu bekijken met de uitleg als je het even niet meer weet. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *