Deel van het mysterie ontrafeld: visjes in de Hooked and Locked CAL

Grappig hoor, er werd op Facebook flink geraden wat het ’thema’ van het volgende deel van de HAL CAL zou zijn, en er waren er ook een paar die het goed geraden hadden 🙂 . Visjes! Ik vond het in al zijn eenvoud zo’n schattig patroontje, dat ik hem er echt in wilde hebben. Dus zo gedaan! Ik ben heel benieuwd wat jullie denken dat het volgende deel zal worden 🙂 .

De zonnetjes

Afgelopen week waren de zonnetjes aan de beurt, en het was ook weer ontzettend leuk om de foto’s van jullie gemaakte werk te zien. Ik ben vaak positief verrast over de kleurkeuzes! En het ging jullie weer goed af! Zelfs zo goed dat jullie een foutje in mijn beschrijving ontdekten. Oeps   😀 . Nou ja, het kwam snel boven water dankzij een paar fanatieke dames, die aan de hand van de tekening ook precies konden aanduiden waar de fout zat. De tellingen klopten wel, dus dat was al een hint in de goede richting. Maar zo zie je maar weer dat het kunnen lezen van de patroontekening ontzettend handig is. Als je daar nog niet helemaal in thuis bent kan je hier de special daarover vinden. Echt niet moeilijk hoor!

Maar nu de visjes


<Edit 16 januari 2019: Het patroon is niet langer meer gratis beschikbaar. Je kunt het kopen in mijn Ravelry shop (https://www.ravelry.com/patterns/sources/the-craftsteachers-ravelry-store). Daar vind je ook het patroon van de bonusweek. De foto’s van elke rij (zie voorbeelden op deze pagina) zijn ook beschikbaar in deze shop: https://the-craftsman.zibbet.com/. >


Je vindt hier het patroon <verwijderd>. Weer heel veel plezier ermee gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *