Nieuwe beginnerstutorial voor interwoven crochet

Nieuwe beginnerstutorial voor interwoven crochet

Hoi! Tijdje de website verwaarloosd, want ik deel veel op mijn facebookpagina’s, en dan vergeet ik domweg dat ik ook nog zoiets heb als een website  😛  😛  😛  . Ik ben wel al bezig met een nieuwe tutorial met een heleboel foto’s en plaatjes weer, dus houd de boel alvast een beetje in de gaten! Het is iets nieuws dat ook met interwoven crochet heeft te maken en ontzettend leuk om te doen is. Iets dat meer mogelijkheden geeft om echt prachtige dingen te maken!

Maar vandaag eerst even wat nieuws! Ik heb een nieuwe tutorial voor interwoven of locking crochet. Ik heb op de facebookpagina’s gezien dat veel mensen toch behoorlijk worstelen met de opzet, maar ook de zijranden zijn soms een uitdaging. En daar heb ik iets voor bedacht, zodat je daar even wat minder problemen mee hebt en je je in eerste instantie kunt focussen op de interwoven crochet techniek zelf! En dan kan je later nog eens kijken hoe je meteen de opzet kunt doen zoals ik die voor al mijn patronen gebruik. 

Alleen voor beginners?

Nope! En wel om 2 redenen. Ten eerste zou het zo kunnen zijn dat je de getoonde manier van opzetten eigenlijk wel veel makkelijker vindt en dat ook voor je toekomstige projecten wilt gebruiken. Maar dat niet alleen! Want ik leer je ook hoe je een tijdelijke draad kunt gebruiken bij de opzet van je haakwerk. Hier gebruik ik het voor het interwoven of locking crochet, maar je kunt dat ook gebruiken voor ander haakwerk. Het is zelfs zo dat als je het voor regulier haakwerk gebruikt, het zelfs nog simpeler is om te gebruiken. Dus kijk vooral, ook als je al ervaren bent!

Klik hier voor de tutorial pagina met de download van het patroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *