Het laatste deel van de Hooked and Locked Cal 2020: The Blocks is gereleased

En hij is klaar!

Wow! De tijd vliegt voorbij! Mijn leven is een beetje op zijn kop gezet de laatste tijd. Ten eerste zijn we uit ons uit huis verhuisd, en we verblijven nu tijdelijk elders totdat we naar ons nieuwe huis gaan, en ten tweede hebben we te maken met een naar virus! Wie had kunnen denken dat dit zo erg zou worden. Maar we moeten ons hoofd geheven houden en dapper zijn! We kunnen dit aan! Ik weet dat er veel leed is, omdat mensen gescheiden zijn van hun geliefden, mensen hebben geliefden verloren, mensen zijn ziek, mensen hebben hun baan verloren. Maar er zal hier een eind aan komen! We moeten dit samen tackelen en onze liefde met elkaar delen, dapper zijn en vriendelijk en behulpzaam zijn voor anderen, want we gaan hier samen doorheen.

Ik heb gelezen in de Facebook berichten dat het werken aan deze deken veel voor mensen betekende, omdat ze zichzelf bezig konden houden met iets waar ze plezier aan beleven. Dat maakt dat ik God dankbaar ben dat Hij me een talent heeft gegeven dat ik met anderen kan delen, dat het vreugde brengt aan anderen. Daar ben ik zeer zeer dankbaar voor!!! Ik hoop dat dit jullie allemaal zal helpen om goed door deze tijd heen te komen. Dus deel dit zoveel mogelijk, want het is nog steeds gratis. Op deze manier kan ik mijn liefde voor haken met zoveel mogelijk mensen delen!

Heel veel dank voor jullie vriendelijke woorden op Facebook, ik houd van jullie allemaal!

6 reacties

  1. Ik zou graag de hooked and locked deken willen haken maar kunt u mij misschien vertellen waar ik het patroon kan vinden. Dank je wel alvast Groetjes Ellen

  2. Hallo hoe kan ik een patroon bij je bestellen? Mozaïek deken rood met wit
    Groetjes Riekje

  3. Hallo ik heb daarnet op Ravelry het patroon hooked and looked 2020 besteld,nu heb ik volgens mij het patroon mazaiek haken gekregen. Balen zeg.

    1. Author

      Hallo Fokje. Bij de beschrijvingen van de patronen staat vermeld met welke versie je te maken hebt. Van sommige patronen is er zelfs een breipatroon versie. Helaas mag ik van Ravelry in de naam van het patroon niet aangeven welke versie het is, dus het moet altijd via de aanvullende beschrijving. Maar als je een mailtje stuurt naar info@dehandwerkjuf.nl, dan kunnen we het even oplossen. Mvg, De Handwerkjuf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *