Een volgende haakvideo over het maken van een golfjespatroon

Vandaag is weer een nieuwe haakvideo gepubliceerd. Dit keer een simpel golfpatroon dat zeer geschikt is voor beginners. Ik gebruik daarbij veel steekmarkeerders, zodat het eigenlijk niet mis kan gaan met dit patroon. Je hoeft er bijna niet bij na te denken. Als je consequent de steekmarkeerders gebruikt zoals ik laat zien, en iedere keer, of zoveel mogelijk, de steken telt, dan moet het echt lukken. De gebruikte steken zijn ook weer supersimpel: lossen, stokjes en 2 stokjes samenhaken. Dat is alles. 

Ik heb hier ook weer een geschreven tutorial voor gemaakt, die vind je via het menu of door hier te klikken. Dus als dat je voorkeur heeft, dan kan je dat ook bekijken. Je vindt op die pagina trouwens ook de patroontekening, dus die kan je ook downloaden en uitprinten en naast de video houden om het te volgen als je nog niet veel ervaring hebt in het lezen van haakpatronen.

En zoals vaker mijn vraag om, als je de video leuk vindt, deze een duimpje omhoog te geven en je op mijn YouTube kanaal te abonneren. Dat is voor mij gewoon een leuke feedback, en als ik voldoende kijktijd en abonnees krijg, dan kan ik er hopelijk in de toekomst ook nog een zakcentje mee verdienen. Alvast mijn dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *