Preview van de spinoff ontwerpen van de Ardeco CAL die binnenkort worden gepubliceerd

Hierboven zie je alvast een voorproefje van de patronen die ik binnenkort ga publiceren. Dit zijn zogenaamde ‘spinoff’ patronen van de Artdeco CAL 2024, die ik heb gemaakt omdat niet iedereen een deken wil haken, maar liever een kleiner project doet. Het plaatje hierboven toont de lopers die je voor het voeteneinde van je bed kunt gebruiken, maar die in fijner garen ook mooi zijn als tafelloper. En natuurlijk kun je het ook als een brede omslagdoek of een sjaal gebruiken. Denk eens aan een fijn mohair garen hiervoor. Ik heb ook wat minder brede varianten gemaakt als je een iets smallere omslagdoek prefereert. Zie de plaatjes hieronder.

De overzichten hierboven en hieronder tonen de variaties die gemaakt zijn voor interlocking/interwoven crochet met schuine lijnen. Vooralsnog zijn ze niet voor mozaïek haakwerk gemaakt, en dat heeft dezelfde reden als dat ik heb uitgelegd op de info-pagina van de mozaïek haakwerk versie van de Artdeco CAL. Als je daarover wilt lezen, klik dan hier op deze link.

omslagdoeken
omslagdoeken

Ontwerp varianten zonder schuine lijnen

Artdeco-runner-overview-nsl

Ook voor degenen die liever niet de varianten met de schuine lijnen willen maken, of die de patronen graag alvast in mozaïek haakwerk willen maken, heb ik varianten gemaakt op de deken zonder de schuine lijnen. Deze patronen zullen dus zowel voor interlocking als mozaïek worden gepubliceerd. Ook hier heb ik de brede loper varianten gemaakt (zie hierboven) en de smallere omslagdoek varianten (zie hieronder).

omslagdoeken
omslagdoeken zonder schuine lijnen

Nieuwsbrief en korting

Wil je op de hoogte worden gehouden over de CAL, en ook de kortingcodes ontvangen die gedurende de CAL voor deze ontwerpen gelden? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van De Handwerkjuf en The Craftskid.