Knopen: een tasje met een blokjesmotief. De zesde video is gepubliceerd!

Nog 2 video’s te gaan! Deze korte video laat zien hoe je de ‘cirkel’ sluit, zodat je hierna verder in de rondte kunt gaan werken. De 2 zijkanten worden naar elkaar toe gebracht, zodat de zijranden worden gesloten. Ik laat zien dat je nog even de twee draden aan elke rand aan elkaar moet knopen, dat moet je vooral niet vergeten! En ik laat ook even zien weer waarom ik het belangrijk vind om eerst aan beide kanten een stuk te knopen, en niet meteen de cirkel sluit nadat je de knoopdraden om de bovendraad hebt bevestigd.

De video is deze keer in het Engels ingesproken. Dat heeft te maken met dat ik ook video’s heb gemaakt over het knopen van dit tasje voor Engelstalig publiek. Het sluiten van het tasje kon ik maar 1 keer laten zien, en de keuze is gevallen op Engelstalig inspreken. De meesten van jullie zullen best wel Engels verstaan, maar voor degenen die de Engelse taal niet (goed) machtig zijn: ik heb Nederlandstalige ondertiteling. Dat doe ik trouwens altijd, zodat ook mensen die slechthorend zijn mijn video’s kunnen volgen.

Ik wens jullie weer veel kijkplezier! Hierna komt nog een video hoe je de rechte paarse lijn onder de zigzagrand knoopt (kijk maar naar de foto’s!) , en waarom ik die switch in het ontwerp heb gemaakt, en nog een video over de laatste rand en de afwerking. Dus tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *