Hooked and Locked CAL 2021: we zijn gestart!

Yes, een nieuwe CAL!

Eigenlijk zijn we vorige week al van start gegaan met de voorbereidingen en het proeflapje, maar vandaag gaan we echt beginnen met de deken zelf! Alle tutorials op de website met ontzettend veel foto’s en alle video’s zijn nu ter beschikking. Alle informatie kun je vinden op deze pagina: klik hier. Daar staat het release schema, de linkjes naar alle tutorial pagina’s, en de downloads van de patroon bestanden en nog meer informatie.

Alle tutorials en de patronen van de eerste 5 blokken blijven gratis beschikbaar, ook na de CAL, dus je kunt altijd later terugkijken. 

Patroon ook op Ravelry

Het patroon is natuurlijk gewoon in delen gratis van de website te downloaden in de komende weken, maar het volledige patroon is ook op Ravelry verkrijgbaar. Gedurende de looptijd van de CAL krijg je 50% korting. Je krijgt dan alle patronen tegelijkertijd van de hele(!) deken, en ook de fototutorials zijn daar in opgenomen. Dus dan heb je alles in 1 keer (muv het proeflapje dat je hier van de website kunt downloaden). Het patroon is in het Nederlands en Engels beschikbaar. Klik voor de Nederlandse versie door op het Nederlandse vlaggetje te klikken na aanschaf. Je hebt altijd beide versies ter beschikking om te downloaden.

En, nog meer leuk nieuws

Ik bied je de patronen van de vorige Hooked and Locked CALs van 2018 en 2020 ook met dezelfde korting aan om dit te vieren. Ook de mozaïek versies en de breiversie van de HAL CAL 2018. Let wel goed op welke versie je kiest! Het staat in de beschrijving bij elk patroon of het gaat om de interwoven crochet, de mozaïek haakwerk of de mozaïek breiwerk versie. Ravelry staat het helaas niet toe om dat duidelijk in de titel weer te geven, dus ik probeer daar vaak een beetje omheen te werken, maar het staat wel duidelijk in de beschrijving bij de patronen.

En dan wens ik jullie heel veel plezier met het maken van de deken! Deel je foto’s op de facebook groepen, daar doe je mij heel veel plezier mee, en daarmee inspireer je ook anderen!

4 reacties

  1. hallo ik ben Marian van londen ,ik zou dat graag leren,maar vind geen video ,waar kan ik het vinden BVD Dank.

  2. Goedenavond. Ik wil graag het patroon kopen van de mozaïek deken, maar via ravelry moet dat met een credit card of via pay pal. Beide heb ik niet. Is er een andere mogelijkheid? Bijvoorbeeld zoals ik garen online koop bij een winkel? Ik hoor van u. Met vriendelijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *